Home Aanneming en renovatie Installatietechniek Schilderwerken Montage, interieur- en decorbouw Projectontwikkeling Actuele projecten Portfolio Contact Vacatures
Home Aanneming
& renovatie
Installatie-
techniek
Schilderwerken Montage, interieur- & decorbouw Project-ontwikkeling Actuele
projecten
Portfolio Contact Vacatures

Home
Aanneming & renovatie
Installatietechniek
Schilderwerken
Montage, interieur- & decorbouw
Projectontwikkeling
Actuele projecten
Portfolio
Contact
Vacatures

Actuele projecten : Pasteurstraat 39-II - Amsterdam


Een volledige gerenoveerd, ruim en licht 3-4 kamer appartement van ca. 85 m2, met dakterras van ca 55m2!!

In 2009 zijn alle etages zorgvuldig gerenoveerd met gebruik van duurzame materialen. Zo is er centrale verwarming aangebracht en zijn de kunststof kozijnen aan de voorzijde vervangen voor houten kozijnen met dubbel glas (draaikiep kozijnen). De vloeren zijn voorzien van fermacel isolatie en in de ruimtes is (mechanische) ventilatie aangebracht. De woningen zijn voorzien van rookmelders en voldoen aan de eisen van het splitsingsbeleid van de gemeente Amsterdam.

Aan de voorzijde heeft u de beschikking over een Frans balkon, met ruimte voor twee stoeltjes. Aan de achterzijde is over de gehele breedte van het pand een balkon aangebracht.

Het appartement beschikt over een grote master bedroom met openslaande deuren aan de achterzijde, en een comfortabele kleine slaapkamer met inbouwkasten aan de voorzijde. De ruime badkamer is voorzien van een modern ligbad en een aparte inloopdouche. De ruimte wordt afgemaakt door de wastafel en een designradiator. Het separate toilet is voorzien van een fonteintje. Beide ruimtes zijn betegeld met grote witte tegels op de wanden en mooi zwart steen op de vloeren. Door de breedte van het pand en de hoge plafonds hebben alle ruimtes een geweldige lichtinval. Het bijzonder grote dakterras van ca 55m2 bereikt u via de vaste open trap. Dit is het enige dakterras in de buurt, u heeft een bijzonder en vrij uitzicht over de omgeving.

Amsterdam Watergraafsmeer is een rustige wijk nabij de Ring A10. De Pasteurstraat is centraal gelegen tussen de ring en het centrum. Diverse winkels en leuke restaurants zijn in de buurt gelegen, alsmede de tram- en bushalte.
De Pasteurstraat is een rustige, kindvriendelijke straat met brede stoepen. De omgeving biedt alle mogelijkheden tot buitenspelen op de stoep of in park Frankendael. Ook is er ruime parkeergelegenheid. Volgens opgave Stadstoezicht is er geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning!
Het stadsdeel is in ontwikkeling en steeds meer ondernemers ontdekken de mogelijkheden tot het openen van winkels of leuke restaurantjes en kroegjes.

Status : Te koop

Grond : eigen grond

Leverdatum: in overleg
Projectnotaris: Sterel C.S. Hoofddorp

Plattegrond / tekening in pdf (klik logo om te openen):

Klik voor grotere foto's
Klik voor grotere afbeeldingen

  Klik voor grotere afbeeldingen
  Klik voor grotere afbeeldingen
  Klik voor grotere afbeeldingen
  Klik voor grotere afbeeldingen
 


 

Copyright © Marco de Blaey B.V. 2018
Jupiterstraat 1 2132 HC Hoofddorp
Tel: 023 5624462 Fax: 023 5625031 Email: info@marcodeblaey.nl Website: www.marcodeblaey.nl
Algemene voorwaarden